Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

En grundopskrift på cupcakes med den helt rigtige konsistens. Bag den som den er eller tilsæt din egen yndlingssmag med fx. bær, chokolade eller nødder.

10 - 12 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk

Fyld: ekstra vanilje:

1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt eller 1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Fyld: chokolade:

2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa eller 100 g smeltet mørk, lys eller hvid chokolade

Fyld: bær og chokolade:

50 g blåbær eller andre typer bær
100 g hakket chokolade , hvid, lys eller mørk

Fyld: triple-chokolade:

50 g hakket, mørk chokolade
50 g hakket, hvid chokolade
50 g hakket, lys chokolade

Fyld: peanuts:

1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
35 g hakkede peanuts , saltede
40 g hakket, mørk chokolade

Fyld: mandel:

1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Vælg det ønskede fyld og tilsæt ingredienserne i dejen. Rør dejen sammen. Hvis der benyttes chokolade og bær som fyld skal disse vendes i dejen. Fordel dejen ligeligt i muffinformene.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Dekorér kagerne, når de er helt afkølede.

Tip

Hvis du mangler inspiration til, hvad dine nybagte cupcakes skal pyntes med, så find diverse opskrifter på frosting og icings her.

Næringsindhold til opskriften Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2206kJ
527kcal
1708kJ
408kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.