Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Engelske ingefærkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få dit hjem til at dufte skønt af hjemmebag med denne dejlige kageopskrift.

30 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelske ingefærkager

Dejen:

200 g hvedemel
225 g farin eller rørsukker
1 spsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
revet skal fra 1 ubehandlet citron (1 tsk.)
½ tsk. stødt nelliker
½ tsk. Dr. Oetker Natron
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

100 g mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200º C varmluft.

2

Dejen

Bland hvedemel, farin og krydderier. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med ægget. Tril dejen til små kugler, og sæt dem på en plade med bagepapir.

Tryk kagerne flade med en gaffel, og bag dem i 8-10 minutter. Afkøl ingefærkagerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt den mørke chokolade, og pynt de afkølede kager med det.

Næringsindhold til opskriften Engelske ingefærkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402 kJ
96 kcal
1754 kJ
419 kcal
Fedt 4.48 g 19.47 g
Kulhydrat 12.85 g 55.89 g
Protein 1.12 g 4.88 g