Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Engelske ingefærkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få dit hjem til at dufte skønt af hjemmebag med denne dejlige kageopskrift.

30 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelske ingefærkager

Dejen:

200 g hvedemel
225 g farin eller rørsukker
1 spsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
revet skal fra 1 ubehandlet citron (1 tsk.)
½ tsk. stødt nelliker
½ tsk. Dr. Oetker Natron
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

100 g mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200º C varmluft.

2

Dejen

Bland hvedemel, farin og krydderier. Smuldr smørret i blandingen, og saml dejen med ægget. Tril dejen til små kugler, og sæt dem på en plade med bagepapir.

Tryk kagerne flade med en gaffel, og bag dem i 8-10 minutter. Afkøl ingefærkagerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt den mørke chokolade, og pynt de afkølede kager med det.

Næringsindhold til opskriften Engelske ingefærkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402kJ
96kcal
1754kJ
419kcal
Fedt 4.48g 19.47g
Kulhydrat 12.85g 55.89g
Protein 1.12g 4.88g