Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Håkonskager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne dejlige opskrift på lækre håkonskager, som passer perfekt til den dejlige juletid.

ca. 100 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Håkonskager

Dejen:

375 g hvedemel
150 g flormelis
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
300 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

perlesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, flormelis og vaniljesukker. Smuldr smør i melblandingen, og saml dejen med æg. Form dejen til en tyk pølse på 3-4 cm i diameter.

2

Pynt

Tril pølsen i en blanding af perlesukker og mandler, og pak den ind i folie. Læg den i køleskabet, til den er skærefast (mindst 2 timer).

3

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Skær rullen i skiver af 3 mm tykkelse, og læg dem på en bageplade. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldne.

Afkøl håkonskagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Tips og tricks

Dejen kan også rulles i kanelsukker eller blandes med fx korender, appelsinskal, sukat eller hakket chokolade. De færdige kager kan også pyntes med glasur og krymmel.

Næringsindhold til opskriften Håkonskager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 176 kJ
42 kcal
1943 kJ
464 kcal
Fedt 2.54 g 28.24 g
Kulhydrat 4.31 g 47.91 g
Protein 0.46 g 5.15 g