Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Honningkage snemænd

Honningkager hører julen til, og du kan udstikke dejen præcis som du vil. Lav fx fine snemænd med hvid glasur.

about 25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkage snemænd

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 brev Dr. Oetker Revet Appelsinskal (6 g)

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 minutter. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 minutter.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 grader traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik snemænd. Læg snemændene på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Når snemændende er afkølede dekoreres de med hvid pynteglasur. Brug de sorte perler fra Black and Gold som øjne og de små sorte sten som snemandens mund. Tegn næser med den røde dekorationsglasur.

Tip

Udstik gerne juletræer og pynt med grøn pynteglasur eller udstik hjerter og pynt med rød pynteglasur.