Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Honningkage snemænd

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn opskrift på honningkager, der kan udstikkes i alle former og pyntes efter eget ønske. Prøv fx. at udstikke små snemænd og farv med hvid glasur.

ca. 25 - 35 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Honningkage snemænd

Redskaber:

kagerulle

Honningkagedej:

300 g honning
225 g brun farin
225 g smør
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 æg str. M/L
775 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

1

Honningkagedej

Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 min. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 min.

2

Udrulning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og udstik snemænd. Læg snemændene på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.

3

Pynt

Når snemændende er afkølede dekoreres de med hvid pynteglasur. Brug de sorte perler fra Black and Gold som øjne og de små sorte sten som snemandens mund. Tegn næser med den røde dekorationsglasur.

Tip

Udstik gerne juletræer og pynt med grøn pynteglasur eller udstik hjerter og pynt med rød pynteglasur.

Næringsindhold til opskriften Honningkage snemænd

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 976 kJ
233 kcal
1478 kJ
353 kcal
Fedt 7.12 g 10.79 g
Kulhydrat 38.39 g 58.17 g
Protein 3.23 g 4.89 g