Flag

Julemarengs - fine juletræer og sukkerstokke

20 - 30 stk.
Nem
115 minutter
Flotte, kreative juletræer og sukkerstokke lavet af marengs og concentrated colour. Pynt juletræerne med krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker rund tyl; ø 9 mm
stjernetyl
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Ingredienser

Marengs
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Ocean Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Picture - Dr. Oetker Ocean Mix

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

Bagetid: 60 Minutes

1

Marengs

1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Dr. Oetker Ocean Mix

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 min. indtil marengsen er luftig og sej. Del marengsen i to portioner. Farv halvdelen af marengsmassen med lidt Concentrated Green Colour og lad den anden halvdel forblive hvid.

Kom Concentrated Green Colour på indersiden af en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Tryk posen sammen for at fordele farven. Fyld posen med den grønne marengsmasse. Sprøjt juletræer med den grønne marengs, på en bageplade med bagepapir. Sprøjt først en lille dut af marengs på bagepapiret og sæt pinden fast i marengsen. Sprøjt derefter marengsen i en zig zag-bevægelse henover pinden. Pynt juletræerne med Ocean Mix krymmel.


Kom Concentrated Red Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med en rund tyl. Tryk posen sammen for at fordele farven og kom den hvide marengsmasse i posen. Sprøjt sukkerstokke med den røde marengsmasse, sprøjt stokkene på en bageplade beklædt med bagepapir. 

Bag marengsen i ovnen i 60 min., indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.