Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kanelsmåkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De lækre småkager spreder glæde i hjemmet. De er ekstra sprøde med en god smag af kanel. Kun fantasien sætter grænser for småkagernes form og pynt.

40 - 50 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanelsmåkager

Redskaber:

udstikker
håndmixer
kagerulle

Dejen:

150 g blødt smør
½ dl smagsneutral olie (fx. rapsolie)
150 g farin
100 g flormelis
2 spsk. sirup
2 æggeblommer str. M/L
2 spsk. vand
375 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Natron
2 spsk. stødt kanel

Pynt:

Dr. Oetker Silver krymmel
flormelis
vand
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør, olie, farin, flormelis og sirup sammen til en cremet masse. Tilsæt æggeblommer, vand, sigtet mel, natron og kanel og ælt dejen sammen til en ensartet, smidig masse. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i 1 time.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Ælt dejen lidt og rul den ud i ½ cm tykkelse. Udstik småkager med udstiksforme, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag kanelsmåkagerne i 8-10 min. til de er gyldenbrune. Afkøl kanelsmåkagerne på en bagerist

2

Pynt

Lav en glasur af flormelis og varmt vand tilsat konditorfarve og overtræk de afkølede småkager. Pynt med krymmel.

Tip

Opbevar småkagerne i en kagedåse.


Glasuren skal være helt størknet inden småkagerne lægges ned i kagedåsen. Læg bagepapir mellem lagene. Glasuren kan gøre småkagerne bløde, og småkagerne kan derfor med fordel dekoreres efterhånden som de serveres.

Næringsindhold til opskriften Kanelsmåkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 410 kJ
98 kcal
1779 kJ
425 kcal
Fedt 4.13 g 17.97 g
Kulhydrat 13.97 g 60.76 g
Protein 1.00 g 4.34 g