til opskriften Kanelsmåkager
udstikker | |
håndmixer | |
kagerulle |
150 g | blødt smør |
½ dl | smagsneutral olie (fx. rapsolie) |
150 g | farin |
100 g | flormelis |
2 spsk. | sirup |
2 | æggeblommer str. M/L |
2 spsk. | vand |
375 g | hvedemel |
½ tsk. | Dr. Oetker Natron |
2 spsk. | stødt kanel |
Dr. Oetker Silver krymmel | |
flormelis | |
vand | |
Dr. Oetker Rød Konditorfarve | |
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve | |
Dr. Oetker Gul Konditorfarve | |
Dr. Oetker Rainbow Mix |
Pisk smør, olie, farin, flormelis og sirup sammen til en cremet masse. Tilsæt æggeblommer, vand, sigtet mel, natron og kanel og ælt dejen sammen til en ensartet, smidig masse. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i 1 time.
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Ælt dejen lidt og rul den ud i ½ cm tykkelse. Udstik småkager med udstiksforme, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kanelsmåkagerne i 8-10 min. til de er gyldenbrune. Afkøl kanelsmåkagerne på en bagerist
Bagetid: 8 - 10 minutter
Lav en glasur af flormelis og varmt vand tilsat konditorfarve og overtræk de afkølede småkager. Pynt med krymmel.
Opbevar småkagerne i en kagedåse.
Glasuren skal være helt størknet inden småkagerne lægges ned i kagedåsen. Læg bagepapir mellem lagene. Glasuren kan gøre småkagerne bløde, og småkagerne kan derfor med fordel dekoreres efterhånden som de serveres.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
410
kJ
98 kcal |
1784
kJ
426 kcal |
Fedt | 3.94 g | 17.13 g |
Kulhydrat | 12.82 g | 55.76 g |
Protein | 1.09 g | 4.75 g |
Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA. Du kan til enhver tid skifte mening.
Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.
Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.
Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
Ja
nej
For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.
Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
Ja
nej
Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: