Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Klassiske kammerjunkere

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvad siger sommer mere end koldskål med kammerjunker? Prøv at lave dine kammerjunker selv, det smager bare lige lidt bedre.

80 - 100 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassiske kammerjunkere

Kammerjunkere:

250 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
125 g koldt smør
75 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° traditionel varme.

1

Kammerjunkere

Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål, og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Tilsæt sukker, vaniljeekstrakt og sammenpisket æg og rør dejen sammen.



Tril dejen til tykke stænger og skær dem i skiver. Tril skiverne til små kugler, læg dem på bagepladen og tryk dem flade.


Bag kammerjunkerne i midten af ovnen i 8-10 minutter. 


Afkøl kammerjunkerne på bageristen og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder.

Tril dejen til tykke stænger og skær dem i skiver. Tril skiverne til små kugler, læg dem på bagepladen og tryk dem flade.

Bag kammerjunkerne i midten af ovnen i 8-10 minutter. Afkøl kammerjunkerne på bageristen og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Klassiske kammerjunkere

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 105 kJ
25 kcal
1729 kJ
413 kcal
Fedt 1.17 g 19.51 g
Kulhydrat 2.59 g 43.11 g
Protein 0.39 g 6.44 g