Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kokosstjerner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse dejlige kager kan spises året rundt, men særligt lækre er de som julebag.

ca. 80 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kokosstjerner

Dejen:

250 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g hakket, lys chokolade
50 g kokosmel
150 g rørsukker
1 æg str. M/L
150 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Pynt:

100 g chokolade
25 g kokosmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Sigt mel og bagepulver i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen med en håndmikser til en glat dej (brug dejkroge) – først på laveste trin og dernæst på højeste trin. Pak dejen i folie, og stil den i køleskabet mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, udstik stjerner, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stjernerne i 12-14 minutter. Afkøl kokosstjernerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokoladen, og dekorer stjernerne. Drys kokosmel på.

Næringsindhold til opskriften Kokosstjerner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 214 kJ
51 kcal
1955 kJ
467 kcal
Fedt 2.94 g 26.72 g
Kulhydrat 5.73 g 52.06 g
Protein 0.60 g 5.46 g