Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kokosstjerner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse dejlige kager kan spises året rundt, men særligt lækre er de som julebag.

about 80 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kokosstjerner

Dejen:

250 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g hakket, lys chokolade
50 g kokosmel
150 g rørsukker
1 æg str. M/L
150 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Pynt:

100 g chokolade
25 g kokosmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Sigt mel og bagepulver i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen med en håndmikser til en glat dej (brug dejkroge) – først på laveste trin og dernæst på højeste trin. Pak dejen i folie, og stil den i køleskabet mindst 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, udstik stjerner, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stjernerne i 12-14 minutter. Afkøl kokosstjernerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokoladen, og dekorer stjernerne. Drys kokosmel på.

Næringsindhold til opskriften Kokosstjerner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 218kJ
52kcal
1959kJ
468kcal
Fedt 2.94g 26.72g
Kulhydrat 5.73g 52.05g
Protein 0.60g 5.46g