Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kransekagekonfekt

Kransekage er den oplagte petit four til festlige lejligheder, fx Nytår, konfirmationer og bryllupper. Opskriften er fryseegnet.

40 - 45 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kransekagekonfekt

Kransekagemasse:

120 g sukker
2 æggehvider str. M/L
400 g marcipan
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
2 poser Dr. Oetker Mandelmel

Pynt:

2 bægre Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (200 g)
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Kransekagemasse

Rør sukker og æggehvide sammen med en gaffel og lad blandingen stå 30 minutter til sukkeret er opløst. Ælt marcipanen sammen med mandelaroma og mandelmel. Tilsæt æggehvideblandingen lidt ad gangen til konsistensen er fast, men ikke hård. Pak kransekagemassen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet 50-60 minutter.

2

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Form den afkølede kransekagemassen til kugler, lav en lille fordybning oveni, og læg et cocktailbær på hver kransekage.

Bag kransekagekonfekten midt i ovnen i 6-8 minutter og afkøl derefter kransekagekonfekten på en bagerist.

3

Pynt

Dekorer den afkølede konfekt med dekorationsglasur og opbevar dem i en tætlukket beholder ved stuetemperatur.

TIP

Kransekage kan med fordel laves i forvejen og fryses ned. Beregn ca. 2 timer til optøning inden servering.

Næringsindhold til opskriften Kransekagekonfekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 389kJ
93kcal
1700kJ
406kcal
Fedt 3.09g 13.44g
Kulhydrat 14.75g 64.15g
Protein 1.19g 5.18g