Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kransekagekonfekt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kransekage er den oplagte petit four til festlige lejligheder, fx Nytår, konfirmationer og bryllupper. Opskriften er fryseegnet.

40 - 45 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kransekagekonfekt

Kransekagemasse:

120 g sukker
2 æggehvider str. M/L
400 g marcipan
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
2 poser Dr. Oetker Mandelmel

Pynt:

2 bægre Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (200 g)
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Kransekagemasse

Rør sukker og æggehvide sammen med en gaffel og lad blandingen stå 30 minutter til sukkeret er opløst. Ælt marcipanen sammen med mandelaroma og mandelmel. Tilsæt æggehvideblandingen lidt ad gangen til konsistensen er fast, men ikke hård. Pak kransekagemassen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet 50-60 minutter.

2

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Form den afkølede kransekagemassen til kugler, lav en lille fordybning oveni, og læg et cocktailbær på hver kransekage.

Bag kransekagekonfekten midt i ovnen i 6-8 minutter og afkøl derefter kransekagekonfekten på en bagerist.

3

Pynt

Dekorer den afkølede konfekt med dekorationsglasur og opbevar dem i en tætlukket beholder ved stuetemperatur.

TIP

Kransekage kan med fordel laves i forvejen og fryses ned. Beregn ca. 2 timer til optøning inden servering.

Næringsindhold til opskriften Kransekagekonfekt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 389 kJ
93 kcal
1700 kJ
406 kcal
Fedt 3.09 g 13.44 g
Kulhydrat 14.76 g 64.16 g
Protein 1.19 g 5.18 g