Flag

Marcipanbrød

18 - 20 stk.
Nem
45 minutter
Elsker du også marcipan? Så er denne opskrift på marcipanbrød med garanti noget for dig.
Marcipanbrød eller marcipanroulade som det også kaldes er en klassisk konfekt og høre sig bestemt julen til. Denne version er lavet med et fyld af appelsin og hakkede mandler.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle

Ingredienser

Marcipanbrød
500 gmarcipan
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 ghakket lys chokolade
1 - 2 spsk.orangelikør fx Cointreau - kan undlades
Overtræk
200 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Mandelflager (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
Picture - Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
1

Marcipanbrød

500 gmarcipan
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 ghakket lys chokolade
1 - 2 spsk.orangelikør fx Cointreau - kan undlades

Tril marcipanen til en pølse, og rul den ud til en rektangel på ca. 15 x 25 cm, drys evt. bordet med flormelis for at undgå at marcipanen klistrer fast til bordet.

Drys marcipanen med hakkede mandler, appelsinskal, hakket lys chokolade og dryp med orangelikør. Rul marcipanbrødet sammen til en roulade.

2

Overtræk

200 gmørk chokolade
1 poseDr. Oetker Mandelflager (50 g)

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overræk marcipanbrødet. Drys med mandelflager inden chokoladen størkner.


Tip

Opbevar marcipanbrødet i en tætlukket beholder i køleskabet.