Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marcipanbrød

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Elsker du også marcipan? Så er denne opskrift på marcipanbrød med garanti noget for dig.

18 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipanbrød

Marcipanbrød:

500 g marcipan
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
½ bæger Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 g hakket, lys chokolade
1 - 2 spsk. orangelikør

Overtræk:

200 g mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipanbrød

Tril marcipanen til en pølse, og rul den flad ca. 15 x 25 cm. Drys med hakkede mandler, appelsinskal, chokolade og dryp med orangelikør. Rul marcipanbrødet sammen til en roulade.

2

Overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overræk marcipanbrødet. Drys med mandelflager inden chokoladen størkner.

Opbevar marcipanbrødet i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Marcipanbrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 971kJ
232kcal
1980kJ
473kcal
Fedt 11.81g 24.11g
Kulhydrat 26.66g 54.41g
Protein 3.51g 7.16g