Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marcipanbrød

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Elsker du også marcipan? Så er denne opskrift på marcipanbrød med garanti noget for dig.

18 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipanbrød

Marcipanbrød:

500 g marcipan
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
½ bæger Dr. Oetker Appelsinskal (50 g)
50 g hakket, lys chokolade
1 - 2 spsk. orangelikør

Overtræk:

200 g mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipanbrød

Tril marcipanen til en pølse, og rul den flad ca. 15 x 25 cm. Drys med hakkede mandler, appelsinskal, chokolade og dryp med orangelikør. Rul marcipanbrødet sammen til en roulade.

2

Overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad og overræk marcipanbrødet. Drys med mandelflager inden chokoladen størkner.

Opbevar marcipanbrødet i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Marcipanbrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 971 kJ
232 kcal
1980 kJ
473 kcal
Fedt 11.81 g 24.11 g
Kulhydrat 26.66 g 54.41 g
Protein 3.51 g 7.16 g