Påskekyllinger a la Kajkage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde påskekyllinger lavet med inspiration fra de klassiske kajkager. Kyllingerne er nemme at lave med børnene i køkkenet og de har en skøn smag af citrus.

6 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskekyllinger a la Kajkage

Redskaber:

Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker rund tyl; ø 13 mm
rund udstikker; ø 7 cm
standmixer eller håndmixer
kagerulle

Overtræksmarcipan:

200 g marcipan
100 g flormelis
1 spsk. Dr. Oetker Flydende Glukose
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Påskekyllinger:

1 pose Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting , eller anden variant
100 g blødt smør
100 g flødeost
1 lagkagebund (færdigkøbt)
6 tsk. appelsinmarmelade

Pynt:

Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

1

Overtræksmarcipan

Bland marcipan, flormelis, glukose og concentrated yellow color sammen til en ensartet masse. Dette kan enten gøres i en standmixer, med en håndmixer med dejkroge eller ved håndkraft. Når farven er godt fordelt kan marcipanen æltes sammen med hænderne til det bliver en sammenhængende masse. Kom marcipanen i køleskabet i en tætlukket pose indtil den skal bruges.

2

Påskekyllinger

Hæld indholdet af Icing & Frosting posen i en skål og tilsæt blødt smør og flødeost. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter. Kom cremen i en sprøjtepose med rund tyl.

Udstik 6 små bunde af den færdige lagkagebund med en rund udstikker ø 7 cm. Hjemmelavede lagkagebunde er ikke vanskelige at lave og smager himmelsk - prøv denne opskrift.

Kom 1 tsk. appelsin eller citrusmarmelade på hver bund og fordel det jævnt ud. Lav evt. selv en hjemmelavet citrusmarmelade med smag af appelsin, citron og vanilje i denne anledning.

Sprøjt cremen ud på hver bund. Start ved at holde sprøjteposen i midten af kagebunden og sprøjt cremen ud, så det spredes ud til kanten af bunden. Træk langsomt sprøjteposen op så cremen får en top som på en flødebolle.
Stil kagerne på køl.

3

Pynt

Vej marcipanen i klumper á 50 g. Rul klumperne ud til flade cirkler på ca. ø 15 cm. 

Læg forsigtigt hvert stykke marcipan hen over en lagkagebund med creme. Fold marcipanen i kanten og sørg for at al cremen er dækket. Skær overskydende marcipan væk.
Sæt et par Sugar Eyes fast på hver påskekylling med lidt citrusmarmelade.

Tag den overskydende gule marcipan og brug den orange concentrated color til at farve det orange. Form små næb af den orange marcipan og sæt dem på hver påskekylling.
Brug en tændstik eller anden spids genstand til at tegne mund med sort concentrated color på næbbet af hver kylling.

Næringsindhold til opskriften Påskekyllinger a la Kajkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2675 kJ
639 kcal
1771 kJ
423 kcal
Fedt 24.56 g 16.27 g
Kulhydrat 97.17 g 64.35 g
Protein 4.76 g 3.15 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: