Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljehjerter med økologisk vanilje

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker og sprød julesmåkage, der er et kryds imellem en vaniljekrans og en jødekage. En perfekt tilføjelse til årets julebagning.

ca. 20 stk.

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter med økologisk vanilje

Redskaber:

kagerulle
Dr. Oetker hjerteudstikkersæt

Vaniljehjerter:

250 g hvedemel
125 g lyst rørsukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
125 g blødt smør
1 æg str. M/L

Pynt:

Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljehjerter

Bland hvedemel, rørsukker, Vanilla Paste og Hjortetaksalt i en skål.

Skær smørret i mindre stykker og kom det i melblanding. Smuldr dejen til den har konsistens som krummer, tilsæt æg og saml dejen. Kom dejen i en frysepose og læg den på køl i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 190 ℃ varmluft.

Rul dejen ud på et meldrysset bord i en tykkelse på 3-4 mm. Pas på ikke at bruge for meget mel, da dejen kan blive for tør. 

Dejen må ikke være for hård, når den rulles ud. Er dejen meget hård, så lad den ligge lidt ved stuetemperatur inden den rulles ud.

Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys småkagerne med et tyndt lag Økologisk Vaniljesukker. Drys derefter hjerterne med Hakkede Mandler, tryk forsigtigt hjerterne med en palet, så mandlerne sidder fast i dejen.

Bag småkagerne i 8-10 minutter til de er gyldne. Tag vaniljehjerterne af pladen for at køle af.

Tips

Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.

I opskriften er der brugt en hjerteudstikker på ca. 7 cm, men brug den du har eller udstik småkagerne i forskellige forme. Mængden af småkager vil dog variere afhængigt af udstikkeren.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter med økologisk vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 548 kJ
131 kcal
1763 kJ
421 kcal
Fedt 5.96 g 19.21 g
Kulhydrat 14.52 g 46.84 g
Protein 1.98 g 6.38 g