Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vinterkage med karamel og appelsin

En lækker kage med smag af frugtig appelsin og blød karamel. Den er perfekt til den kolde vinter sammen med en kop te eller til store sammenkomster og fest

10 - 12 portioner

nem 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vinterkage med karamel og appelsin

Redskaber:

springform; ø 22 cm

Dej:

300 g smør
200 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
6 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
85 g mini karameltern
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Pynt:

100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Dej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk til det bliver til en flydende masse. Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen og rør det godt sammen. Vend til sidst fudge chunks karamel, appelsinskal og mandelsplitter i dejen og fordel den i en smurt form.

2

Bag kagen i ca. 55 minutter. Afkøl kagen helt i formen på en bagerist. Det tager ca. 1 time.

3

Pynt

Tag kagen ud af formen og sæt den på et fad. Smelt choco cover som anvist på posen og fordel overtrækket forsigtigt på den afkølede kage. Drys med krymmel inden overtrækket størkner.

Tips og tricks

Ønsker du en kage med et strejf af frugt og traditionel jul, kan du tilsætte korender til dejen.

Pynt med din yndlingskrymmel: Lette pasteller eller farvestrålende pynt - Dr. Oetkers udvalg giver dig alle muligheder for at sammensætte det, der gør din kage mest personlig.

Næringsindhold til opskriften Vinterkage med karamel og appelsin

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2370kJ
566kcal
1691kJ
404kcal
Fedt 32.44g 23.17g
Kulhydrat 60.11g 42.94g
Protein 8.62g 6.16g