Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vinterkage med karamel og appelsin

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker kage med smag af frugtig appelsin og blød karamel. Den er perfekt til en kold vinterdag med en kop te eller til store sammenkomster og fest.

10 - 12 portioner

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vinterkage med karamel og appelsin

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Kagedej:

300 g blødt smør
200 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
6 æg str. M/L
300 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
85 g mini karameltern
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Hvid chokoladeovertræk og pynt:

100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen og rør det godt sammen. Vend til sidst karameltern, fintrevet appelsinskal og mandelsplitter i dejen. Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm).


Bag kagen i ca. 55 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen helt i formen på en bagerist.

2

Hvid chokoladeovertræk og pynt

Tag kagen ud af formen og sæt den på et fad. Smelt den hvide chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Drys med krymmel inden chokoladen stivner.

Tips

Ønsker du en kage med et strejf af frugt og traditionel jul, kan du tilsætte korender til dejen.


Pynt med din yndlingskrymmel - vær kreativ!



Hvis du vil være sikker på at du får tempereret chokoladen korrekt, så læs alle vores tips og tricks til chokoladetemperering

Næringsindhold til opskriften Vinterkage med karamel og appelsin

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2366 kJ
565 kcal
1691 kJ
404 kcal
Fedt 32.44 g 23.17 g
Kulhydrat 60.13 g 42.95 g
Protein 8.62 g 6.16 g