Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Bagepulver

Dr. Oetker Bagepulver er et hævemiddel til brug i bagværk. Brug af bagepulver sikrer, at bagværket opnår den rette volumen under bagningen.

Bagepulver er en kombination af syre og base. Når bagepulver kommer i kontakt med væske og varmen fra ovnen reagerer syren med basen, og herved opstår kuldioxid og dejen begynder at blive luftig.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.

Dr. Oetker Bagepulver fås i dåser á 140 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Bagepulver

Hævemidler (diphosphater (E 450), natriumcarbonater (E 500)), majsstivelse.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Bagepulver

Per 100g
Energi 331 kJ
78 kcal
Kulhydrat 19 g
Protein 0.10 g
Salt 46 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt og køligt

Anvendelse: Bagepulver er et hævemiddel til brug i bagværk.

Nettovægt: 100g