Citronfromage med lakrids
ca. 4 portioner
Nem
75 minutter
En let og luftig dessert til den søde tand. Giv den klassiske citronfromage et pift med lakrids og lidt lime.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Citronfromage
1 brev
2 ½ dl
vand eller letmælk
1 ½ tsk.
lakridspulver
skal fra ½ ubehandlet lime
Redskaber
håndmixer
I alt :
75 minutter
Forb. :
15 minutter
Hvile:
60 minutter
1
Citronfromage
1 brevDr. Oetker Citronfromage
2 ½ dlvand eller letmælk
1 ½ tsk.lakridspulver
Bland posens indhold med vand eller mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Vend lakridspulver forsigtigt i fromagen. Fordel fromagen i 4 små skåle eller glas og stil desserterne i køleskabet i mindst 1 time
Servér fromagen toppet med revet limeskal og lidt lakridspulver.
Tip
Hvis du tilbereder fromagen med mælk istedet for vand, bliver den lysere og mildere i smagen, samt mere cremet og knap så luftig som hvis du vælger vand.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter