Saftig gulerodskage
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Pisk derefter æggene i.
Sigt hvedemel, Brunt Bagepulver og salt i en skål. Tilsæt æggeblandingen, revne gulerødder og hasselnøddeflager. Rør dejen sammen.
Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Hæld dejen i formen. Bag kagen på næstnederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Stil kagen til afkøling.
Bagetid
50 minutter
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør og kold flødeost. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lyst og luftigt.
Kom flødeostecremen i en sprøjtepose med en rosenbladstyl. Sprøjt små blade på den afkølede kage. Start i kanten og arbejd ind mod midten.
Sæt kagen på køl inden servering.
Relaterede opskrifter