Flag

Saftig gulerodskage

8 - 10 portioner
Nem
150 minutter
Lækker og saftig gulerodskage, med en nem cream cheese frosting der er perfekt at sprøjte flotte dekorationer med.
Gulerodskage er en nem kage der holder sig saftig og god længe. Kagen er lavet med Brunt bagepulver der har en skøn smag af kanel og andre varme krydderier.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
springform; ø 20 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker rosenbladstyl; 16 mm

Ingredienser

Gulerodskage
185 gsukker
1 ½ dlsmagsneutral olie
2æg str. M/L
165 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
1 knsp.fint salt
250 grevet gulerod
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Nem flødeostcreme
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
100 gblødt smør
150 gflødeost ikke light

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Brunt Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Gulerodskage

185 gsukker
1 ½ dlsmagsneutral olie
2æg str. M/L
165 ghvedemel
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
1 knsp.fint salt
250 grevet gulerod
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Pisk derefter æggene i.

Sigt hvedemel, Brunt Bagepulver og salt i en skål. Tilsæt æggeblandingen, revne gulerødder og hasselnøddeflager. Rør dejen sammen.

Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Hæld dejen i formen. Bag kagen på næstnederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Stil kagen til afkøling.

Bagetid: about 50 Minutes

2

Nem flødeostcreme

Picture - Saftig gulerodskage step web
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
100 gblødt smør
150 gflødeost ikke light

Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør og kold flødeost. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lyst og luftigt.

Kom flødeostecremen i en sprøjtepose med en rosenbladstyl. Sprøjt små blade på den afkølede kage. Start i kanten og arbejd ind mod midten. 

Sæt kagen på køl inden servering.