Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Amerikansk chokoladekage

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre chokoladekage vil være en sand succes hos alle chokolade elskere.

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Amerikansk chokoladekage

Redskaber:

bradepande

Chokoladekage:

225 g smør
30 g Dr. Oetker Baking Cocoa
2 ½ dl vand
450 g sukker
300 g hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
2 æg str. M/L
1 dl kærnemælk

Chokoladeglasur:

125 g smør
1 dl letmælk
25 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
500 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

1

Chokoladekage

Bring smør, kakao og vand i kog i en gryde og tag den af varmen. 


Bland sukker, hvedemel, salt, vaniljesukker og natron i en skål. I en anden skål piskes æg og kærnemælk sammen og røres i melblandingen. Rør dernæst det varme kakaosmør i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande. 


Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Pas på ikke at bage kagen for meget, da den er bedst når den er tung og svampet. Lad kagen køle af i formen.

2

Chokoladeglasur

Varm smør, mælk, kakao, vanillesukker og flormelis sammen i en gryde. Lad det køle let. Fordel den letafkølede glasur på den helt afkølede kage og opbevar den i køleskabet.

Tips

Stik i kagen med en gaffel inden den lune glasur hældes over – det gør kagen endnu mere svampet og lækker. 

Pynt din chokoladekage med frisk frugt eller bær - det gør den ekstra flot og lækker! Den smager også dejligt serveret med lidt vaniljeis. Læs mere om vores tips til chokoladekager.


Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Næringsindhold til opskriften Amerikansk chokoladekage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1733 kJ
414 kcal
1574 kJ
376 kcal
Fedt 16.51 g 15.01 g
Kulhydrat 63.11 g 57.37 g
Protein 3.11 g 2.83 g