Flag

Klassisk koldskål

4 - 6 portioner
Nem
15 minutter
Hjemmelavet koldskål med æg, lavet helt fra bunden, som den allerbedste slags nu er! Med citron og masser af vanilje.
Koldskål kan laves på mange forskellige måde - denne version er lavet på kærnemælk og æg. Koldskålen er smagt til med vanilje og citron.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Koldskål
2æg str. M/L (pasteuriserede)
½ - ¾ dlsukker efter smag
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 lkærnemælk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
1

Koldskål

2æg str. M/L (pasteuriserede)
½ - ¾ dlsukker efter smag
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 lkærnemælk

Pisk æg og sukker skummende hvidt. 

Tilsæt Vanilla Paste til æggeblandingen, sammen med citronskal og citronsaft. Rør kærnemælken i æggeblandingen lidt ad gangen.

Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering. 


Tip

Der skal helst lidt knas til koldskålen, prøv vores opskrifter på Klassiske kammerjunkere, Sprøde vaniljetern eller Koldskålsknas.