Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Klassisk koldskål

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet koldskål med æg, lavet helt fra bunden, som den allerbedste slags nu er! Med citron og masser af vanilje.

4 - 6 portioner

nem 15 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassisk koldskål

Koldskål:

2 æg str. M/L (pasteuriserede)
½ - ¾ dl sukker , efter smag
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 l kærnemælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Koldskål

Pisk æg og sukker skummende hvidt. 


Tilsæt Vanilla Paste til æggeblandingen, sammen med citronskal og citronsaft. Rør kærnemælken i æggeblandingen lidt ad gangen.


Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering. 

Tip

Der skal helst lidt knas til koldskålen, prøv vores opskrifter på Klassiske kammerjunkere, Sprøde vaniljetern eller Koldskålsknas.

Næringsindhold til opskriften Klassisk koldskål

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 645 kJ
154 kcal
272 kJ
65 kcal
Fedt 3.31 g 1.39 g
Kulhydrat 19.28 g 8.10 g
Protein 9.63 g 4.05 g