Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Klassisk koldskål

Hjemmelavet koldskål, lavet helt fra bunden, som den allerbedste slags nu er! Naturligvis med masser af vanilje.

4 - 6 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassisk koldskål

Koldskålen:

2 æg str. M/L (pasteuriserede)
0,5 - 0,75 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
revet skal og saft fra ½ ubehandlet citron
1 l kærnemælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Koldskålen

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt Dr. Oetkers Vanilla Paste med massevis af ægte vaniljekorn til æggeblandingen, sammen med citronskal og citronsaft. Rør kærnemælken i æggeblandingen lidt ad gangen.

Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering. Server med Dr. Oetker sprøde vaniljetern eller koldskålsknas – find opskrifterne på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Klassisk koldskål

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 708kJ
169kcal
297kJ
71kcal
Fedt 3.83g 1.59g
Kulhydrat 22.95g 9.56g
Protein 10.06g 4.19g