Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandel-chokolade-cookies

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

25 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandel-chokolade-cookies

Dejen:

250 g blødt smør
400 g rørsukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
350 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
200 g mørk, lys og/eller hvid chokolade , hakket

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Dejen

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør æg og mandelaroma i sukkersmørret. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver, og rør det i sammen med mandelsplitter og hakket chokolade.

Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem i 10-12 min.

Afkøl cookiesene på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Mandel-chokolade-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1034 kJ
247 kcal
1880 kJ
449 kcal
Fedt 12.49 g 22.71 g
Kulhydrat 29.92 g 54.40 g
Protein 3.02 g 5.50 g