Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandel-chokolade-cookies

Hjemmebag, der vækker glæde.

25 - 30 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandel-chokolade-cookies

Dejen:

250 g blødt smør
400 g rørsukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
350 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
200 g mørk, lys og/eller hvid chokolade , hakket

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Dejen

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Rør æg og mandelaroma i sukkersmørret. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver, og rør det i sammen med mandelsplitter og hakket chokolade.

Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem i 10-12 min.

Afkøl cookiesene på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Mandel-chokolade-cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1038kJ
248kcal
1884kJ
450kcal
Fedt 12.49g 22.71g
Kulhydrat 29.90g 54.37g
Protein 3.02g 5.50g