Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandelmåner

Forkæl familie og venner med disse fine småkager. Mandelmånerne har en rigtig lækker smag af mandler samt et hint af citron, og så er formen rigtig sød.

50 - 60 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelmåner

Dejen:

300 g blødt smør
100 g flormelis
450 g hvedemel
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma

Pynt:

3 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje eller 3 spsk. flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og flormelis sammen i en skål og pisk 8-10 min. til blandingen er lys og cremet. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det i sammen med hakkede mandler, mandelmel, citronskal og mandelaroma. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet mindst 30 min.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Skær dejen i mindre stykker og tril små måner på tykkelse med en lillefinger. Læg mandelmånerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

2

Pynt

Bag mandelmånerne i 10-12 minutter. de gyldenbrune. Afkøl mandelmånerne på en bagerist og drys dem med vaniljesukker eller flormelis inden de lægges i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Mandelmåner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 394kJ
94kcal
2072kJ
495kcal
Fedt 5.96g 31.36g
Kulhydrat 8.49g 44.69g
Protein 1.33g 7.00g