Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandelmåner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Forkæl familie og venner med disse fine småkager. Mandelmånerne har en rigtig lækker smag af mandler samt et hint af citron, og så er formen rigtig sød.

50 - 60 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelmåner

Dejen:

300 g blødt smør
100 g flormelis
450 g hvedemel
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma

Pynt:

3 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje eller 3 spsk. flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Pisk smør og flormelis sammen i en skål og pisk 8-10 min. til blandingen er lys og cremet. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det i sammen med hakkede mandler, mandelmel, citronskal og mandelaroma. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet mindst 30 min.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Skær dejen i mindre stykker og tril små måner på tykkelse med en lillefinger. Læg mandelmånerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

2

Pynt

Bag mandelmånerne i 10-12 minutter. de gyldenbrune. Afkøl mandelmånerne på en bagerist og drys dem med vaniljesukker eller flormelis inden de lægges i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Mandelmåner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 394 kJ
94 kcal
2068 kJ
494 kcal
Fedt 5.96 g 31.36 g
Kulhydrat 8.49 g 44.70 g
Protein 1.33 g 7.00 g