Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mazarinkage: glutenfri og laktosefri | Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker mazarinkage med kokos og hindbær, og så er den endda glutenfri og laktosefri. En perfekt kage til eftermiddags- eller aftenkaffen.

12 - 14 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mazarinkage: glutenfri og laktosefri | Liv Martine

Redskaber:

springform; ø 22 cm
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rund tyl; ø 13 mm
gasbrænder

Mazarinbund med kokos:

200 g laktosefri smør , stuetempereret
150 g sukker
250 g marcipan , i små tern
3 æg str. M/L
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
3 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
60 g kartoffelmel
50 g kokosmel

Hindbærmarmelade:

3 blade Dr. Oetker Husblas
400 g hindbærmarmelade

Marengs:

100 g æggehvider str. M/L
85 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

5 - 10 friske hindbær
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Mazarinbund med kokos

Pisk smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene og fortsæt med at piske. 

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Vend dem derefter i marcipanmassen.

Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden (dejen vil være ca. ½ cm i tykkelsen). Bag mazarinbunden midt i ovnen i 40-50 minutter. Afkøl bunden helt, frigør derefter kagen fra springformen. 

Kom kagen på et fad, kom kageplast og ringen fra springformen udenom kagen. Derved får kagen en flot kant når hindbærmarmeladen fordeles.

2

Hindbærmarmelade

Læg husblas i blød i koldt vand. Varm 100 g af marmeladen op. Klem husblassen for vand og smelt den i marmeladen. Hæld den varme blanding over i den resterende marmelade og rør sammen. Fordel marmeladen på mazarinbunden og lade den sætte sig på køl mens marengsen piskes.

3

Marengs

Pisk æggehvider, flormelis og Vanilla Paste sammen til en sej marengs. Pisk i mindst 10 minutter. Fyld marengmassen i en sprøjtepose med en rund tyl og pynt kagen med små toppe. Brug en créme brûlée-brænder (gasbrænder) til at brune marengsen let.

4

Pynt

Halvér de friske hindbær og pynt kagen med hindbær og Sweetheart krymmel.

Note

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Mazarinkage: glutenfri og laktosefri | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2077 kJ
496 kcal
1599 kJ
382 kcal
Fedt 24.44 g 18.80 g
Kulhydrat 62.29 g 47.92 g
Protein 6.18 g 4.75 g