Flag

Triple vanilla cookies

30 - 32 stk.
Nem
35 minutter
De ultimative vaniljecookies indeholder naturligvis 3 slags vanilje for den bedste vanilje småkage nogensinde
Skal du bruge vaniljesukker, vaniljeekstrakt eller vaniljepasta når du bager? Hvorfor ikke gå all-in og brug alle 3 slags vanilje, for masser af lækker vaniljesmag i dine cookies? Man kan måske tænke at det er meget vanilje, men kan man virkelig få for meget af det gode? Vi mener nej! Det er nem...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
225 gblødt smør
275 gsukker
1æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
350 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
½ tsk.salt
150 - 200 ghvid chokolade (knapper eller grofthakket)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Natron
1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme. Husk: Hvis du bruger varmluft kan du bage flere plader på én gang.

2

Dejen

225 gblødt smør
275 ghvidt sukker
1æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
350 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
½ tsk.salt
150 - 200 ghvid chokolade (knapper eller grofthakket)
50 poserDr. Oetker Hasselnøddeflager (50g)

Pisk smør og blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og alle 3 slags vanilje og pisk blandingen godt sammen. Bland mel, natron og  salt og vend det i blandingen. Tilsæt hvid chokolade og hasselnøddeflager. Vend igen blandingen hurtigt sammen, til en let sammenhængende dej.


Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 1 spsk. (ca. 50 g). 

Bagetid: about 10 Minutes


Træk bagepapiret af bagepladen og over på køkkenbordet og lad de varme (og bløde) cookies afkøle. Når kagerne er kolde bliver de hårde/håndterbare og kan nu gemmes i en lufttæt beholder.