Triple vanilla cookies

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De ultimative vaniljecookies indeholder naturligvis 3 slags vanilje for den bedste vanilje småkage nogensinde

30 - 32 stk.

nem 25 Minutter

Skal du bruge vaniljesukker, vaniljeekstrakt eller vaniljepasta når du bager? Hvorfor ikke gå all-in og brug alle 3 slags vanilje, for masser af lækker vaniljesmag i dine cookies? Man kan måske tænke at det er meget vanilje, men kan man virkelig få for meget af det gode? Vi mener nej! Det er nemt at variere fyldet i en amerikansk cookie, men for at holde den rene vaniljesmag har vi i denne opskrift kun tilsat hvid chokolade og en smule sprøde hasselnøddeflager for ekstra "chewiness".

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple vanilla cookies

Dejen:

1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
225 g blødt smør
275 g sukker
1 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
½ tsk. salt
150 - 200 g hvid chokolade (knapper eller grofthakket)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme. Husk: Hvis du bruger varmluft kan du bage flere plader på én gang.

2

Dejen

Pisk smør og blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og alle 3 slags vanilje og pisk blandingen godt sammen. Bland mel, natron og  salt og vend det i blandingen. Tilsæt hvid chokolade og hasselnøddeflager. Vend igen blandingen hurtigt sammen, til en let sammenhængende dej.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 1 spsk. (ca. 50 g). 

Bag kagerne i ca. 10 minutter. Træk bagepapiret af bagepladen og over på køkkenbordet og lad de varme (og bløde) cookies afkøle. Når kagerne er kolde bliver de hårde/håndterbare og kan nu gemmes i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Triple vanilla cookies

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 733 kJ
175 kcal
1930 kJ
461 kcal
Fedt 8.67 g 22.83 g
Kulhydrat 19.64 g 51.67 g
Protein 2.08 g 5.48 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: