Flag
Jul

Glædelig jul med bageglade instagrammere

#BagMedOetker

Årets julehæfte er skabt i samarbejde med fire dygtige amatørbagere, som deler ud af deres bageglæde på det visuelle sociale medie Instagram. Her på siden finder du deres bedste juleopskrifter så du kan blive inspireret til at lege med smage, pynt og udtryk på dine julekager.

Mød Isabella, Tine, Martin og Tanja inde i hæftet og bag deres nye moderne juleopskrifter, hvor de har udfoldet deres kreativitet med Dr. Oetkers spændende produktnyheder og gode klassikere.

Brug #BagMedOetker når du poster dine kager på Instagram, så vi kan dele julen sammen.

Download årets julehæfte nederst på siden, eller find det på vores juledisplays i en butik nær dig så længe lager haves, fåes i Lidl, Meny, Spar, Min Købmand og ABC Lavpris. Du kan også finde det i månedsmagasinerne Isabellas og Lækkerier fra 12. November. 

Isabella

Isabellas profil løfter sløret for en hverdag med passion for kager, boligindretning og livet som mor til tre friske drenge.

Prøv Isabellas juleopskrift på klejner, eller de lækre vaniljehjerter, der giver vaniljekranse kamp til stregen!

BESØG ISABELLAS INSTAGRAM PROFIL

@HOME.BY.W

 

2 af 2 resultater set

Tine

Tines lyse univers er fyldt med smukke lækkerier, og hun er en sand mester i unikke smage og et flot visuelt udtryk.

Cookies med appelsin er en nem hverdags-juleopskrift, mens den flotte abrikos cheesecake giver afløb for pyntesygen. Udforsk i øvrigt Dr. Oetker store udvalg af kagedekoration!


BESØG TINES INSTAGRAM PROFIL

@CAKESBYTINESVERDEN


1 af 1 resultater set

Martin

Martin har altid været familiens dessertmester, og for to år siden deltog han i TV2 programmet Sukkerchok, hvor han vandt den første sæson for sine lækre slikopskrifter.

Er du ny i slik køkkenet? Martins populære opskrift på sure bånd er et godt sted at starte, eller hvad med at prøve kræfter med hans hjemmelavede citronflæsk? Martins opskrifter guider dig til skøn juleslik for store og små!

 

BESØG MARTINS INSTAGRAM PROFIL

@WIESEKAGER

 

3 af 3 resultater set

Tanja

Tanjas Instagram profil sprudler af livsglæde og flotte kager. Følg med bag om kameraet på stories når Tanja underholder med, hvordan de smukke kager bliver til.

Her på siden kan du udforske Tanjas drøm af en hasselnødde lagkage og den klassiske italienske dessert tiramisu.  

BESØG TANJAS INSTAGRAM PROFIL

@CRUMBSBYTANJA

1 af 1 resultater set

Picture -

Følg Kagerullen på facebook

Oplev vores kageunivers på Facebook og følg med når dygtige gæstebagere bager live med Dr. Oetker. Del din bageglæde og lad dig inspirere til at forsøde tilværelsen.

Find alle årets juleopskrifter i 2020 julehæftet og download ældre udgaver til samlingen nedenfor

Juleopskriftshæfte 2020
Se mere her
Juleopskriftshæfte 2019
Se mere her
Juleopskriftshæfte 2018
Se mere her
Juleopskriftshæfte 2017
Se mere her